Focus Silver

Snittbetyg: 0.00 (0 recensioner)

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

Det finns inga recensioner att visa.

Köp sängar, möbler, inredning, sängkläder, mattor och mer hos Beddo

Beddo AB är specialister på sängar och möbler för barn, vuxna och seniorer. I vårt sortiment hittar du enbart märken av hög kvalitet. Våra kunder ska på ett enkelt sätt hitta produkter och information om sängar, sängkläder, inredning och möbler till sovrummet. Viktigast för oss är att du som kund är nöjd och hittar rätt. Därför har vi gjort en speciell satsning på våningssängar, loftsängar, barnsängar, madrasser och sängkläder, samt möbler till seniorer. Våra produkter för barnrum är enkla att bygga ut och växa med. Vårt senior-sortiment av fåtöljer, soffor och sängar har extra komfort och funktion som standard.

Fri leverans & fri retur i hela landet. 
Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp. Du som handlar hos Beddo har alltid 14 dagars öppet köp, fri frakt, samt fria returer i hela landet.

Väx med våra sovrumsmöbler.
Våra möbler för barnrummet är utvalda för att de skall hålla högsta möjliga kvalitet till bästa tänkbara pris. Dessutom har vi valt dem med tanke på att de skall gå att växa med. Många av våra barnrumsmöbler är därför moduluppbyggda. På så sätt kan du bygga ut, och bygga på, lösningar allt eftersom ditt barn växer.

Genomtänkta möbler för liten och stor.
Beddo AB ska bli nordens ledande sängbutik genom att erbjuda marknadens bredaste sortiment av sängar, sängkläder, inredning och möbler för sovrumet. Vi erbjuder våra kunder tillförlit genom vår visdom och kunskap om branschen. Vi har med stor möda valt ut ett antal leverantörer runt om i Norden som likt oss själva satsar på högsta möjliga kvalitet.